Glum Buster 1.3 icon

Download Glum Buster 1.3 gratis

Gratis Download
Download Glum Buster 1.3 gratis Screenshot
Licens type: Freeware
Filstørrelse: 1.22kB
udgave: 1.3
Dato Opdateret: JUL-04-2013

Forstil dig at stå på en regnvåd gade og lige pludselig se din skygge bryde ud i flammer og åbne en uhyggelig portal til en anden dimension. Det er sådan det cool opgavebaserede video spil Glum Buster begynder. Dette er et æterisk, visuelt tiltalende spille software, der lader dig udforske og finde objekter, imens du bevæger dig igennem eventyr. Næsten uden spor giver dette mentalt udfordrende spil dig plads til at lede efter svar på din figurs eksistens og hans endelige destination.

Glum Buster inviterer dig ind i en verden fuld af mystik og eventyr - plasket til med fantastisk unikt visuelt grafik. Du har chancen til at løse gåder, overkomme forhindringer og finde ud af, hvordan du slipper ud af udfordrende situationer.

Glum Buster er et gratis spille software, der åbner en drømmelignende verden, hvor du får lov til at motionere din mentale tapperhed, opdage spor og bevæge dig fremad og i sidste ende afslutte dette spændende, fantastiske eventyr. Download det her og start et eventyr for livet!

Samlet vurdering
  • Grænseflade:
  • Brugbarhed:
  • Ydelse:
  • I alt: